Új árverést indítok Oldal továbbajánlása
Menhely Alapítvány
1082 Budapest, Vajdahunyad u. 3.

RÖVIDEN MUNKÁNKRÓL:


A MENHELY ALAPÍTVÁNY 1989/90 telén kezdte meg munkáját a fővárosban élő hajléktalan emberek érdekében. Összetett intézményrendszerrel és ezekhez kapcsolódó programokkal segítjük a fedél alól kiszoruló embereket a mindennapi megélhetés gondjaitól kezdve az intézményi ellátáson át a reszocializációt célzó programokig bezárólag.
Politikai és vallási ideológiáktól mentesen igyekszünk működni, szolgáltatásainkat ebben a szellemben nyújtjuk. Legfontosabb alapértékünk a mottónk törekvése: „Mindenkinek legyen otthona itt, ebben a városban, ebben a hazában!" Legfontosabb tevékenységünk, hogy a fedél nélkül maradt embereket hajléktalanságuk minden szintjén segítsük a társadalom hétköznapi körforgásába való visszatérésben.

 

INTÉZMÉNYEINKRŐL ÉS PROGRAMJAINKRÓL:

 

ezekről bővebben weboldalunkon tájékozódhat: >>> www.menhely.hu

 

Menhely AlapítványMenhely AlapítványMenhely Alapítvány

 

TÁMOGATÓINKAT

a támogatás összege alapján meghatározott csomagokkal várjuk - lehetőség adódik ezen belül mindennapi életmentő tevékenységeink (étkeztetés, gyógyszer- és vitamin, illetőleg alapvető javakkal való adományozása), mellett kreatív és művészeti tevékenységek területén, esetenként események rendezése, szervezése, hirdetése, illetőleg a mindennapi működési költségeinket érintő támogatásra.

Egyes támogatási lehetőségek részletezését kérem, keresse weboldalunk (www.menhely.hu) Hogyan segíthet?-leírásában.

 

E támogatási csomagjainkat előzetes egyeztetés során tudjuk személyre szabottan biztosítani támogatóinknak, lehetőség van ezek célba juttatása során akár önkéntes munkával egybekötött csapatépítő tevékenységek megszervezésére is.

 

Köszönjük, ha magánszemélyként felajánlható SZJA 1%-át a Menhely Alapítvány hajléktalan emberekért végzett tevékenységére ajánlja fel! Adószámunk: 19013213-1-42.

 

Támogatását a hajléktalan emberek nevében köszönjük!

 

Menhely AlapítványMenhely AlapítványMenhely Alapítvány