Új árverést indítok Oldal továbbajánlása
"Nyújtsd Segítő Kezed" Alapítvány
5600 Békéscsaba, Degré u. 59.

A Nyújtsd Segítő Kezed Alapítvány célja a Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központ Intézményegységei működési feltételeiknek és az itt élő értelmi-, mozgás és halmozottan sérültek életkörülményeinek javítása. Az SZJA 1% -os felajánlásokból, pályázati forrásokból, adományokból az intézmény tárgyi eszközeinek, felszereléseinek bővítése, az intézményben élő sérült gyermekek és fiatalok szabadidős tevékenységeinek támogatása, külső programokon való részvétel biztosítása, a társadalmi integráció elősegítése, továbbá nyári táborok, egynapos kirándulások anyagi forrásainak megteremtése a célunk. Békés Megyei Szociális, Gyermekvédelmi, Rehabilitációs és Módszertani Központban élő sérült gyermekek, és fiatalok ünnepnapjait az alapítvány támogatásával tudjuk emlékezetessé tenni - Húsvét, Mikulás, Karácsony / ajándékok, sütemény és üdítő/ vásárlásával tesszük gazdagabbá.
Minden évben igyekszünk anyagi segítséget nyújtani a nyári táborok megszervezéséhez, lebonyolításához.


Alapítványunk akkor tudja fenntartani magát, ha továbbra is kihasznál minden lehetőséget új pályázatok benyújtására, de a jelen időszakban nincs olyan pályázati lehetőség mely támogatná a rezsi költségeinket fedezetét.


A még folyamatban lévő pályázatok lebonyolításához szükségünk lenne a működési költségeink részbeni támogatására, mert ezek erre nem nyújtanak fedezetet /energia, posta-telefon, könyvelés, gépjármű biztosítás stb/.


Támogatást szeretnénk kérni, ezen költségeink részbeni fedezésére , hogy az elkezdett munkánkat tovább tudjuk folytatni. Egy pályázatnak köszönhetően 2008-tól már az interneten is találhatnak rólunk információkat az Alapítvány tevékenysége iránt érdeklődők. Lehetőségeinkhez mérten naprakész információkkal kívánjuk ellátni a www.nyska.hu weblapra látogatókat. Támogatóink és a tőlünk segítséget kérő személyek véleményét is szem előtt tartva fejlesztjük, folyamatosan hírekkel töltjük fel a portált. Támogatás esetén támogatóink névsorát megjelentetjük honlapunkon és levélben fejezzük ki köszönetünket nekik.

 

www.nyska.hu