Új árverést indítok Oldal továbbajánlása
Felső-Tisza Alapítvány
4400 Nyíregyháza, Damjanich u. 4-6.

Iskolai, óvodai környezeti nevelés, védett természeti területek szakkezelése és bemutatása, kutatás, ismeretterjesztés, terepi programok, ingyenes lakossági természetvédelmi tanácsadás –néhány kiemelt tevékenység a Felső-Tisza Alapítvány munkájából.


Az immár húsz éves, nyíregyházi székhelyű kiemelkedően közhasznú civil szervezet működési területe az Észak-alföldi Régió, ezen belül Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, kiemelten a Felső-Tisza térsége. Természetvédő munkánkat hazai és Ukrán partner szervezetekkel közösen végezzük, tagja vagyunk a Magyar Természetvédők Szövetségének.


A szakkezelésünkben lévő Morotva természetvédelmi terület és az Igrice mocsár egész évben látogatható, szakvezetéssel. A szakmai munkát 10-13 fő önkéntes segítő, 3-5 szakdolgozó főiskolai hallgató közreműködésével végezzük. A működés és a szakmai programok költségeit pályázati támogatásokból, valamit a személyi jövedelemadó 1%-felajánlásból és alaptevékenységeinkből finanszírozzuk.
Közel két évtizede dolgozunk egy élhetőbb, egészségesebb, emberibb környezetért: „A természetért, az emberért!"

Tevékenységünkről a www.felsotisza.hu (vagy www.felsotisza.m3.sk) honlapon található további információ, illetve az uppertisza@freemail.hu e-mail címen kérhető egyéni tájékoztatás. Adószámunk: 19208550-1-15

www.felsotisza.hu