Új árverést indítok Oldal továbbajánlása
TRAPPANCS Szervátültetett Gyermekek Rehabilitációs és Sportegyesülete
1138 Budapest, Váci út 132 b

A TRAPPANCS Egyesület diáksportjának két alappillére van: a szabadidős és versenysportra is egyaránt hangsúlyt fektetünk. A szabadidős tevékenységként végzett sport fő helyszíne az egyesület által szervezett „TRAPPANCS Sport és Önismereti Tábor”, ahol válogatott szervátültetett sportolók és szakedzők tartanak foglalkozásokat több sportágban.

Erre a táborra épül tevékenységünk, hiszen a legtöbb aktív sportolónk itt szeretett bele sportágába, majd folytatta azt szervezett keretek között. 2012-ben is folytatni szeretnénk a már megkezdett munkát: minél több szervátültetett gyermeket és tinédzsert rendszeres sportolásra bírni, megadni a lehetőséget, hogy megéljék a sport szeretetét az összes jótékony hatásával együtt.

Reményeink szerint idén harmadik alkalommal kerülhet megrendezésre a „TRAPPANCS Sport és Önismereti Tábor” ahová minden eddiginél több érdeklődőt várunk. Szándékunkban áll külön odafigyeléssel bevonni halmozottan fogyatékos tagjainkat is, akik szervátültetett mivoltuk mellett mozgássérültek, látássérültek vagy értelmi fogyatékosságban szenvednek.

Folytatni szeretnénk az őszi és téli tehetségkutató- és támogató sportnapokat is, mely idén ősszel megfelelő anyagi forrás hiánya miatt maradt el. Természetesen továbbra is biztosítani szeretnénk az edzéslehetőségek mellett sportolóink eljutását és részvételét az országos és kvalifikációs versenyekre, hogy ezzel megadjuk nekik az esélyt a 2012 augusztusában megrendezésre kerülő zágrábi Szervátültetettek és Dializáltak Európa Bajnokságán való kijutásra és sikeres szereplésre.

 

www.trappancs.extra.hu 

 

Trappancs