Új árverést indítok Oldal továbbajánlása
Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete
6722 Szeged, Bartók B. tér 9. 2/10.

2009.-ben jött létre Egyesületünk, közhasznú szervezet.

 

Egyesületünk a közterületen élő, kidobott, kóbor macskák mentése céljából jött létre. A nagyon magas számú kóbor macska állományt

1.) ivartalanítási programmal,

2.) szocializálható fiatal egyedek és kölykök felelősen gondolkodó gazdához juttatásával kívánjuk enyhíteni.


Ezen célkitűzésünk megvalósításához Cicaotthon működtetésére van szükség.  A támogatást ezen Cicaotthon  engedélyeztetésére ill. működtetésére szeretnénk felhasználni.

Az 1. és 2. pontok megoldásához van égető szükség Cicaotthon működtetésére.  Az állatok meggyógyításához, ivartalanítási utókezeléshez, illetve a fiatal egyedek szocializációjának kivitelezésére.

Természetesen Egyesületünk szemléletformáló feladatokat is ellát, és az Állatvédelmi Örszolgálat keretén belül is tevékenykedik.

 

Tisztelettel kérjük, támogassák programunkat, mellyel cicák százait tudjuk új otthonba juttatni. A nem szocializálható egyedek szaporodását is kordában tudjuk tartani.  Az állat- és környezetvédelem rendkívül fontos feladat! Közös erővel, az Önök támogatásával és a mi munkánkkal sokat lendíthetünk a kóbor macska helyzeten. ne hagyjuk, hogy az emberi felelőtlenség miatt, az elhagyott, kidobott állatok és utódaik kegyetlenkedések, kínzások, mérgezések alanyai legyenek. ne váljék egyetlen kiscicából sem kutyaeledel!

Segítsenek, hogy kevesebb macska kószáljon közterületeken! Segítsen, hogy a játszótereket a gyermekek biztonságosan használhassák!