Új árverést indítok Oldal továbbajánlása
Magyar Önkéntesküldő Alapítvány
1114 Budapest, Szabolcska Mihály utca 7.

A Magyar Önkéntesküldő Alapítvány célja, hogy a magyar és nemzetközi kezdeményezésre megvalósítandó fejlesztési és segélyezési, illetve önkéntes projektek lebonyolításához szükséges emberi erőforrást biztosítsa. Az Alapítvány kapcsolatban áll a fejlesztési és segélyezési feladatok lebonyolítására szakosodott projektgazda szervezetekkel, a beérkezett igények alapján a meghatározott feladat elvégzésére felkutatja a megfelelő személyt, szakembert.

 

A konkrét feladat és a körülmények ismeretében felkészíti az adott helyszínen történő munkavégzésre. Biztosítja a munkavégzéshez szükséges infrastruktúrát: közlekedés, biztosítás, szállás, étkezés, egészségügy, kapcsolattartás stb. Támogatja, és ellenőrzi az önkéntes, vagy a szakember munkáját. Hazaérkezés után segít visszailleszkedni az itthoni környezetbe.

 

A 2003-ban történt bejegyzése óta az Alapítvány tagjává vált a legjelentősebb szakmai szövetségnek, mint a FORUM, CONCORD, és a magyarországi fejlesztéssel és segélyezéssel foglalkozó civil szervezetek szövetségének, a HAND Szövetségnek. Mára a Magyar Önkéntesküldő Alapítvány mind Magyarországon, mind a kelet-közép-európai térségben a nemzetközi önkéntesség egyik meghatározó szereplőjévé vált. Az Alapítvány az elmúlt években négy kontinensen (Ázsia, Afrika, Dél-Amerika, Európa), több tucat országban vett részt önkéntes és fejlesztési projektekben.

 

www.hvsf.hu