Új árverést indítok Oldal továbbajánlása

Mi a rendszer működése és a felajánlások menete?

 

VEVŐKNEK

 

  1. 1. Ha érdekel valamelyik felajánlás, licitálj rá vagy Fix áras felajánlás esetén egyszerűen vásárold meg!
    1. 2. Ha a felajánlást Te nyerted meg vagy vettél a fix áras felajánlásokból, jelöld meg hogy a felajánlás árából keletkezett adományösszeg rád eső felét melyik általad kiválasztott, legfeljebb 2 szervezet kaphatja meg! (Az adományösszeg másik feléről a Felajánló rendelkezik)
  2. 3. Fizesd ki a rendszeren keresztül a termék árát!
  3. 4. Egyeztess a Felajánlóval, hogy milyen módon jut el hozzád a megvásárolt felajánlás!
5. Ha tetszik a rendszer, ajánld tovább ismerőseidnek! :)

 

 

FELAJÁNLÓKNAK

 

  1. 1. Ha van olyan tárgyad, terméked, amit Te  nem tudsz hasznosítani, kidobni sajnálod, de mások számára értékes lehet...Te pedig szeretnéd az árával támogatni a rászorulókat, TEDD FEL A PORTÁLRA!
  2. 2. Jejöld meg, hogy amennyiben gazdára talál a felajánlásod, az árából keletkezett adományösszeg rád eső felét melyik általad kiválasztott, legfeljebb 2 szervezet kaphatja meg! (Az adományösszeg másik részéről a Vevő rendelkezik)
  3. 3. Indíts el az árverést és segítsd a Vevőidet információkkal, amennyiben a felajánlásod üzenőfalán kérdéseket intéznek hozzád!
  4. 4. Juttasd el a Vevődnek a felajánlásodat miután ő kifizette az árát!
  5. 5. Ha tetszik a rendszer, ajánld tovább ismerőseidnek! :)

 

Amennyiben közismert emberként vagy cég nevében szeretnél felajánlást tenni, azt egyéni regisztrációval tudod megtenni. Ehhez kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@bid4smile.hu e-mail címen, és segítünk neked!

 

SZERVEZETEKNEK

 

Ha szervezetként Te is szeretnél részesülni a felajánlásokból befolyó összegekből, nincs más teendőd, mint hogy benyújtod felénk erre vonatkozóan a pályázatodat. A csatlakozás feltételeiről a Pályázati kiírásban olvashatsz.

 

 

Az adományösszeg az eladási ár 80%-a, a maradék 20% a rendszer működési költségeit fedezi. A rendszerről bővebben az Általános Felhasználási Feltételek és Működési Szabályokban olvashatsz!